Vești proaste de la ANM! E mai grav decât se credea! Ce ne așteaptă în următoarea lună

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

In articol:

Veștile nu sunt deloc bune pentru cei care doreau să se bucure din plin de soare. 

Următoarele patru săptămâni vor înregistra temperaturi mai coborâte decât ar fi fost normal pentru această perioadă a anului, iar cantitățile de apă vor fi excedentare în multe regiuni ale țării.

Estimările meteorologice pentru următoarele patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. 

Săptămâna 08.07 – 15.07 2019

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

fara descriere

Săptămâna 15.07 – 22.07 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

fara descriere

Săptămâna 22.07 – 29.07 2019

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-vestice și parțial în cele centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu o tendință spre deficit în jumătatea de sud a teritoriului.

fara descriere

Săptămâna 29.07 – 05.08 2019

Media valorile termice va fi în general ușor mai coborâtă decât cea specifică acestei săptămâni în majoitatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

fara descriere

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate