Vesti proaste pentru bucuresteni! Iar raman fara apa calda si la iarna ar putea sta fara caldura

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAutorităţile locale au anunţat că, până vineri, furnizarea apei se poate opri în sectoarele 2, 3 şi 4. Totodată, la iarnă, apartamentele de bloc ar putea rămâne fără căldură şi apă caldă şi din cauza conductelor învechite.

”Sunt probleme la Casa Poporului, sunt probleme pe toate cartierele care sunt instalaţii de peste 50 de ani. Riscul, să zic, că 50% e posibil, dacă e o iarnă geroasă să avem probleme şi probleme majore. Ferească Dumnezeu de o iarnă geroasă că nu avem cum să intervenim. Banii sunt blocaţi. Stăm încontinuu dintr-o avarie în alta, cu oameni care nu sunt plătiţi pentru orele suplimentare şi care nu mai au cum să facă faţă la câte avarii sunt în RADET”
, a declarat liderul de sindicat RADET, Ioana Stoica.

”Posibilitatea ca bucureştenii să rămână fără căldură şi fără apa caldă, în această iarnă, este foarte mare. S-a mers numai pe cârpeală, s-a tot cârpit şi s-a ajuns în situaţia de a se cârpi peste, de a se pune petec peste petec şi vă daţi seama că un sistem poate ceda în orice momen”, a declarat consilierul general la Primăria Municipiului Bucureşti, Silviu Văduva.

Până pe 10 octombrie, RADET anunţă că va efectua probe de presiune în sectoarele 2, 3 şi 4, ceea ce ar putea duce la întreruperea furnizării de apă caldă, informeaza realitatea.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate