Vesti proaste pentru constanteni! Radu Mazare renunta la organizarea Revelionului

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, luni, că renunţă la organizarea Revelionului în stradă, susţinând că artiştii i-au cerut sume “fabuloase” pentru concerte şi că nu vrea să-şi “bată joc de bani”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereÎntrebat, la finalul şedinţei Consiliului Local, dacă va mai fi organizat ”Carnavalionul”, Mazăre a răspuns: “În principiu, cred că nu pentru că costurile lui sunt foarte mari. Artiştii ne cer nişte sume fabuloase, ne cer 50.000 de euro pentru un spectacol, având în vedere că trebuie să facem în patru locuri...Păi, Bănică, Loredana, Brenciu. Nu pot şi nu cred că e normal să dăm jumătate de milion de euro ca să organizăm un Carnavalion pentru trei ore, chiar mi se pare că ne îmi bat joc de bani”.

Radu Mazăre anunţase, în vară, că, pentru prima dată, în acest an Primăria va organiza Revelionul în stradă, în patru intersecţii din oraş.

”Carnavalionul va fi organizat în intersecţii. O să blocăm patru intersecţii şi o să dăm rute alternative. (...) Nu ştiu cât va costa şi nici în ce va consta, dar o să vă spun la momentul respectiv. În orice caz, mare parte din populaţie o să fie pe stradă împreună cu mine”, susţinea Radu Mazăre în urmă cu două luni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate