Vesti proaste pentru romani in anul ce vine! Se scumpesc tigarile, berea, painea...Vezi ce alte utilitati si produse vor costa mai mult

Anul nou va aduce scumpiri la gaze, energie electrica, dar si la unele produse alimentare. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar si pentru viciile lor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAnul viitor, pretul gazelor naturale va creste in mai multe etape. De la 1 ianuarie 2014, pretul gazelor va creste cu 1%, iar din aprilie, cu inca 2% si cu inca cate 3% de la jumatatea lui 2014 si de la 1 octombrie 2014.

Si curentul se va scumpi de anul viitor. La inceputul anului viitor, pretul energiei va creste cu circa 2%, iar in cursul anului vor mai fi scumpiri, pentru ca urmeaza liberalizarea pietei energiei. Astfel, scumpiri ale curentului vor fi simtite de romani in luna aprilie, pentru ca va intra in vigoare taxa de stalp,si la 1 iulie.

Berea, tigarile sau ciocolata sunt cateva dintre produsele care se vor scumpi de anul viitor din cauza majorarilor de taxe. Astfel, tigarile vor costa cu pana la 50 de bani mai mult la fiecare pachet.fara descriere
Scumpirea la bere va fi substantiala avand in vedere ca 35% din pretul berii este reprezentat de acciza.

Si painea se va scumpi de anul viitor, chiar dacă TVA-ul la paine s-a micsorat la 9%, întrucat producatorii spun ca va creste pretul graului.

Chiar si ciocolata va costa mai mult. Ciocolata cu continut mare de cacao se va scumpi, deoarece acest sortiment este considerat unul de lux.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate