Vești proaste pentru șoferi. Toți posesorii de permis de conducere se vor întoarce în sălile de examen

Vești proaste pentru toți șoferii. O nouă lege le dă mari bătăi de cap. Pentru a nu se întoarce să dea din nou sala ei vor trebui să fie foarte atenți.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Orice posesor de permis de conducere care va încălca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat să susţină din nou examenul scris pentru a-şi putea recupra carnetul, informează rtv.net.

Totodată, potrivit noilor prevederi, persoanele care nu au cel puţin 11 clase nu vor mai putea susţine examenul pentru permis. Autorităţile au decis acest lucru pentru a stimula elevii să meargă la şcoală, dar şi pentru a reduce semnificativ numărul accidentelor.

Reguli noi în Codul Rutier! Ce trebuie să faci ca să iei permisul de conducere

Reguli noi în Codul Rutier pentru România! Iată ce trebuie să facă oamenii pentru a obține permisul de conducere.

O nouă regulă intră în vigoare de la 1 iulie. Ca un cetățean să poată obține permisul de conducere, trebuie să aibă o condiție: să aibă minimum 10 clase terminate, conform puterea.ro.

De asemenea, pentru persoanele în vârstă, care conduc, vor avea loc controale medicale mai dese. Persoanele care au abateri vor fi consiliate psihologic, potrivit aceleiași surse.

Schimbările acestea vor urma a avea loc pentru următorii patru ani. De asemenea, se preconizează ca proba practică a examenului de conducere să fie monitorizată video.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate