Vești proaste pentru şoferii din Bucureşti. Va curge cu amenzi usturătoare. Ce pregăteşte primăria

Consiliul General al Capitalei ar putea adopta un nou regulament privind ridicare autoturismului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Proiectul va ajunge pe masa consilierilor săptămâna viitoare, iar șoferii care blochează circulația ar putea scoate sute de lei din buzunar pentru a-și recupera mașinile, informează antena3.ro.

"Este un regulament de ridicare al autoturismelor, foarte mulți dintre noi am fost puși în fața unor blocaje în trafic datorate unor persoane care au înțeles să își parcheze mașina în locuri care nu permit acest lucru. Iarna, de multe ori, deszăpezirile nu au fost realizate în cele mai bune condiții, din acest motiv. Doar Poliția Rutieră sau secția de rutieră din cadrul Poliției Locale este cea care poate dispune o astfel de ridicare. Operatorul este o companie municipală, vin să ridice autoturismul care blochează, urmând să îl transporte într-un loc cu pază. Spațiul am prevăzut în regulament să fie pe raza municipiului București și în urma achitării contravalorii sancțiunii, proprietarul să își poată recupera autoturismul. Taxele de ridicare sunt de 200 de lei pentru majoritatea autoturismelor. Undeva între 350 - 470 de lei pe zi, pentru o ridicare cu transport, plus 150 de lei pe zi pentru perioada în care nu este revendicată" a spus Tudor Ionescu, consilier general.

Accident cumplit. O mamă şi fiul ei de 2 ani, loviți pe trecerea de pietoni! Imagini tulburătoare

O femeie în vârstă de 28 de ani şi fiul ei în vârstă de 2 ani au fost accidentaţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Fălticeni într-un accident rutier cu totul atipic.

Un şofer care a dat cu spatele pe o distanţă de peste zece metri a dat cu maşina peste ei. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.30, pe strada Sucevei, la trecerea de pietoni dintre blocul turn şi Biserica Catolică, relata Monitorul de Suceava.

Din cercetările poliţiştilor rutieri rezultă că un şofer în vârstă de 38 de ani, Cristian Vasiliu, aflat la volanul unui VW Jeta, a ieşit din parcare şi a efectuat manevra de mers înapoi, izbind cu partea din spate a maşinii o femeie în vârstă de 28 de ani, din Fălticeni, care traversa regulamentar, pe locul marcat, de mână cu fiul ei, din direcţia BCR către blocul nr. 92. În momentul impactului femeia se uita în partea dreaptă, cum este şi firesc, asigurându-se că nu vine nici o maşină de pe sensul normal de mers.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate