Vești triste de la Spitalul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu, după 65 de zile de comă

Vești triste de la Spitalul Floreasca, după 65 de zile de comă. Îndrăgitul cântăreț se află, în continuare, pe patul de spital, și este ținut sub supraveghere permanentă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Un apropiat al familiei a făcut public faptul că îndrăgitul artist se află în continuare într-o stare critică.

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei pentru stirilekanald.ro.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă! 

Au apărut ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte ca artistul să intre în comă. Înainte de stopul cardio-respirator, cântărețul a apărut la TV alături de Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a participat, înainte de nenorocire, la emisiunea „Drag de România mea”, transmisă pe TVR2 și prezentată de Fuego, fiind însoțit de Simona Secrier.

Artistul a fost foarte binedispus, zâmbind în permanență și cântând, alături de Simona Secrier. Nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate