Vești triste despre Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă cu artistul, după ce a stat trei luni în comă

Mihai Constantinescu este în comă, la Spitalul Floreasca, de trei luni. Din păcate, veștile despre starea lui de sănătate sunt triste.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mihai Constantinescu se află de trei luni în coma. Artistul este internat la Spitalul Floreasca din Capitală și îi are alături pe toți ce dragi, care se roagă ca starea lui să se îmbunătățească.

Din păcate, surse medicale au dezvăluit că starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat în ultimele zile, relatează Cancan. El este supravegheat în permanență de medicii care fac toate eforturile pentru el.

Adrian Daminescu, unul dintre cei mai bun prieteni ai cântărețului, a publicat pe pagina lui de Facebook, un mesaj care confirmă faptul că starea lui de sănătate nu este deloc bună. “Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog , distribuiți”, a scris Adrian Daminescu pe internet.

Citeste si: Un prahovean de 40 de ani, cercetat penal pe motiv că trăiește în concubinaj cu o fată de 14 ani

fara descriere

Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator în urmp cu trei luni

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca., în luna mai a acestui an. Cântărețul de 73 de ani a făcut stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ zece minute.

Simona Secrier, soția lui, este extrem de afectată și a făcut, printre lacrimi, prima declarație legată de starea de sănătate a artistului. Femeia i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani și se roagă ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, în urmă cu trei luni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate