Veterană Playboy, acuzații grave la adresa unei cântărețe celebre! Marinela Nițu către Mellina: ”Asta e furt și plagiat”

Marinela Nițu, fostă vedetă Playboy și iubită a lui Miron Cozma, o acuză pe interpreta Mellina că i-a plagiat o melodie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Scandal de plagiat în muzica românească. Marinela Nițu, fosta iubită a ”Luceafărului Huilei”, Miron Cozma, susține că piesa ”Tinerețea” a Mellinei, o interpretă cu mare priză la public, este inspirayă din creația ei, ”Together”, lansată anul trecut.

fara descriere

Fosta vedetă Playboy de acum 20 de ani s-a enervat cumplit când a recunoscut câteva note asemănătoare în refrenul piesei tinerei Mellina și i-a comentat acesteia pe Youtube.

Marinela Nițu, acuzații grave la adresa Mellinei! Fosta iubită a lui Miron Cozma cere eliminarea ”părții melodice”

”Plagiată-furată este partea melodic din ”Tinerețea”. Partea melodică este furată-plagiată de la melodia 7 – ”Together” din albumul ”Jazz, Marinela Nițu, 2019, RoyalJazz Elite”!!! A copia de la alții nu este corect. Nu este profesional pentru că se muncește mult pentru autenticitate muzical. Demonstația plagiatului este postată la Marinela Nițu Facebook. Să se renunțe complet la partea melodică ”Tinerețea”, parte copiată-furată pentru plagiat. Cineva din echipa Mellinei este vinovat”, a scris Marinela Nițu pe Youtube-ul Mellinei.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Ceea ce Marinela Nițu numește ”dovada plagiatului”, este un montaj din două piese, postat pe contul de socializare a artistei în vârstă de 49 de ani. Aceasta atrage atenția că cele două melodii seamnă destul de bine, cel puțin la partea de refren.

Citeste si: Poza in care Daniela Crudu seamana perfect cu Marinela Nitu! Fosta asistenta tv si-a speriat fanii. "Te-ai distrus cu operatiile"

Citeste si: Marinela Nitu traieste doar din amintiri? Operatiile estetice au desfigurat-o pe fosta iubita a lui Miron Cozma

Citeste si: Ce se intampla cu chipul Marinelei Nitu? Bruneta si-a distrus fata cu atatea operatii estetice! Specialistii dau verdictul! FOTO

Marinela Nițu, acuzații grave la adresa Mellinei! Cine a scris piesa?

Melodia ”Tinerețea” a fost lansată în prima parte a acestui an și este compusă și orchestrată de Mellina. Tot ea s-a ocupat de producția muzicală dar și de clipul piesei, acolo unde semnează regia alături de Daniel Libeg și Larisa Scutitu.

fara descriere

De cealaltă parte, melodia la care face referire Marinela Nițu nu mai apare pe Youtube, cântăreața nemaiavând un cont activ cu numele ei (cel puțin la ora actuală). Majoritatea melodiilor noi ale Marinelei pot fi găsite pe contul de Facebook a fostei iubite a lui Miron Cozma.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate