Veteranii manelelor îi iau peste picior pe ”lupii tineri”! Hamude e ”Bermude” iar Nicholas Sax e ”Dulcolax”! E război total între generații

A început ”războiul generațiilor” în lumea manelelor. ”Bătrânii” ies la atac în fața afluenței de soliști scoși pe bandă rulantă în ultimul an.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cântăreții cu vechime din lumea manelelor nu văd cu ochi buni ascensiunea soliștilor apăruți peste noapte. Ultimul atac a venit din partea lui Leonard Cărciun, supranumit ”Eminescu al manelelor”, vocea a doua de la concertele lui Florin Salam. Acesta i-a ironizat pe Nicholas Sax și Hamude, două personaje care au devenit cântăreți bucurându-se de apariția în diverse emisiuni de televiziune.

fara descriere

Citeste si: Hamude, concert în club! Ce a făcut pe scenă fostul concurent de la ”Putrerea Dragostei” Video

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia

Citeste si: Jador, dezvăluiri incredibile despre perioada în care avea o relație cu Simina de la Puterea Dragostei!

”Anunț important. M-a sunat Andreea Esca să fac o manea că se apucă de cântat cu Christian Sabbagh. Să ascultați și că vedeți de acum încolo!!! Ce au rupt băieșii ăștia, cum îi cheamă că am uitat, Dulcolax Sax, Bermude, toți dracii...”, a scris Leonard Crăciun pe contul lui de socializare.

fara descriere

Postarea lui Crăciun a devenit virală printre maneliști și a avut zeci de distribuiri. Toată lumea a fost de acord că Leonard are dreptate și chiar au glumit că în curând o să se apuce de cântat și Patriarhul Daniel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate