Vezi care sunt cele mai scumpe reclame din toate timpurile si cine a dat 33 de milioane de dolari pentru un spot de 2 minute!

Criza financiara a lovit in plin si in campaniile de publicitate. Dupa 2008, o singura reclama a reusit sa intre, din punct de vedere al consturilor, in topul celor mai scumpe spoturi. In rest, clasamentul e neschimbat, marca de parfum Chanel No. 5 detinand prima pozitie inca din 2004, cu un spot care i-a costat 33 de milioane de dolari.

Distribuie pe:

fara descriereLocul 8 in topul celor mai scumpe reclame il ocupa un spot pentru berea australiana Carlton Draught. "Big ad" (n.r. - reclama mare) a fost realizata in 2005 si este considerata a fi una dintre cele mai inspirate reclame din toate timpurile. Reclama, al carei pret de productia a fost de 1.5 milioane de dolari, a obinut 53 de premii internet si internationale, printre care si "Leul de aur", la Festivalul Reclamelor de la Cannes 2006.


Locul 1 este detinut de parfumul Chanel No. 5. Acestia au investit 33 de milioane de dolari pentru a realiza un spot-film in care apare Nicole Kidman.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate