Vezi care sunt pasii gresiti facuti de Cioaca in urma carora procurorii au decis sa-l suspende!

Potrivit anchetatorilor, Cristian Cioaca a facut mai multi pasi gresiti care i-au determinat pe procurori sa-l suspende din politie. Primul pas suspect a fost sa schimbe yala si sa ceara sa fie scoasa sotia de la intretinere.

Distribuie pe:

fara descriereAl doilea pas a fost anuntarea disparitiei Elodiei. Doua zile mai tarziu a reclamat inundatii in apartament, iar specialistului i s-a parut suspect ca robinetul fusese smuls intentionat din perete! In plus, perdeaua de la dus fusese schimbata si lipseau cateva prosoape.

Al treilea pas gresit a fost disparitia unui cutit de bucatarie din locuinta. La perchezitiile din 2007 au fost gasite mai multe urme de sange in baie si in dormitor. Potrivit anchetatorilor, Elodia ar fi fost lovita de Cioaca, iar aceasta ar fi decedat, dupa ce in cadere s-ar fi lovit de un corp dur.

Fara indoiala, piesa de rezistenta din dosar au fost urmele de sange gasite in masina lui Cioaca, apoi lucrurile descoperite intr-o rapa din Poiana Brasov. Pe camasa gasita in rapa s-a gasit ADN-ul lui Cioaca.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate