Vezi ce a cautat Vica in apartamentul lui Duban!

Fosta amanta a lui Piti, Vica Blochina o duce doar dintr-un scandal in altul. Ultima belea in care a intrat: a fost surprinsa iesind din apartamentul colegului ei de platou, Andrei Duban. Iata cum explica blonda situatia stanjenitoare.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereDuban si Vica se distreaza la machiajUltimul an din viata Vicai sta sub semnul conflictelor! Intai s-a razboit in instanta cu antrenorul nationalei pentru stabilirea paternitatii copilului ei, apoi a fost data in judecata de medicul estetician Adina Alberts, patroana clinicii unde vedetei i s-au implantat silicoanele, pentru ca nu a respectat indicatiile postoperatorii.

fara descriereUltimul zvon legat de viata tumultuoasa a fostei amante a selectionerului a fost legat de colegul sau de emisiune, Andrei Duban. Aceasta a fost surprinsa, intr-o seara, iesind din blocul in care locuieste actorul, fapt ce a dat nastere unor interpretari. Contactat telefonic de reporterii WOWbiz.ro si intrebat ce a cautat Vica Blochina, noaptea, la domiciliul sau, in lipsa sotiei sale, Gratiela, actorul a declarat ca nevasta lui nu doar ca era acasa, dar le-a si pregatit ceva delicios de mancare.

"Eu si sotia mea am invitat-o pe Vica la masa. Bineinteles ca Grati (n.r sotia lui Duban) era acasa cu cel mic, cand am ajuns eu si colega mea", sustine Andrei Duban.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate