VEZI ce actor s-a incaltat cu pantofi cu toc roz si a mers cu ei fara nicio problema: "E de domeniul cascadoriei ce se intampla aici"

Gabriel Coveseanu ii asteapta pe telespectatori, miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.00, la o noua editie a emisiunii “Jumatatea mea stie”. In aceasta saptamana, le-a venit randul actorului Silviu Biris si bebelusei Oana Ionita sa joace pentru un caz social.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierePentru a trece de prima proba, Silviu Biris va fi nevoit sa faca trei ture de platou, incaltat in pantofi cu toc si avand in mana treizeci de farfurii. Iar pentru ca proba sa fie si mai complicata, actorul va trebui sa treaca si peste cateva obstacole: un bazin cu maioneza, un balansoar, jaloane si cateva scari.

“E imposibil! In momentul in care am pus piciorul pe balansoar, mi-am dat seama ca ma duc la vale. Am mai avut experiente de genul acesta, nefericite. E de domeniul cascadoriei ce se intampla aici!”,
a spus Silviu Biris.

Daca va reusi actorul sa duca la bun sfarsit proba, dar si prin ce teste va fi nevoita sa treaca Oana Ionita, aflati miercuri, urmarind show-ul prezentat de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Nu ratati, o noua editie “Jumatatea mea stie”, miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate