Vezi ce fapte banale iti pot distruge relatia

“Nu inteleg ce n-a mers”. E textul cel mai vehiculat de ambele parti, la finalul unei relatii.

novalue

Recent, s-a demostrat ca prea multa apropiere in relatia de cuplu nu duce la nimic bun. Chiar daca se presupune ca intre doua persoane care sunt impreuna ar trebui sa existe o comunicare puternica, noile studii noi in domeniu sustin ca fericirea in cuplu inseamna exact respectarea spatiului pe care partenerul si-l doreste. Daca unul dintre indivizii ce alcatuiesc cuplul nu isi doreste o comunicare la fel de intensa, acest lucru ar trebui si el respectat.

In fond, cheia reusitei unei relatii este gasirea nivelului de apropiere care ii bucura pe amandoi.

Este valabil si pentru mesaje sau fotografii. Fiecare are nevoie de propriul spatiu, iar daca partenerul se va simti sufocat de sms-uri sau de poze urcate pe Facebook, efectul cu siguranta va fi contrar celui dorit. Chiar daca intentia este frumoasa, de a impartasi celui de langa sentimentele, totusi, anumite limite nu trebuie depasite. Prea multe poze in cuplu pot dauna si ele. In fond, a te fotografia cu persoana iubita a ajuns sa fie doar o modalitate de a-ti pune la curent prietenii de pe site-urile de socializare.

Timpul petrecut pe Facebook poate dauna. Dupa o zi de stat impreuna, nu iti poti petrece seara chat-uind. Aceleasi studii de resort sustin faptul ca este nevoie de o perioada in care partenerii sa aiba propriile preocupari.

Altfel, intervine monotonia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Fii tu insuti/ insati intr-o relatie daca vrei sa obtii rezultatul mult dorit! Desi uneori renuntam la propriile principii de dragul celui de langa, pe termen lung, acest lucru ne poate dauna si, in final, poate distruge ceea ce am construit cu truda si rabdare.

Sursa: fabuloase.ro

Ana-Maria Tuica

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies