Vezi ce inseamna un anturaj cu adevarat periculos in aceasta seara, la "Pe banii parintilor", numai la Kanal D! Ernest va asteapta de la 21.30 cu un nou episod incredibil!

Diferenta dintre generatii poate avea consecinte periculoase asupra unei adolescente curioase si dornice sa incerce orice noutate.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

In aceasta seara, la "Pe banii parintilor", emisiunea moderata de Ernest, vom face cunostinta cu sotii Visan, doi parinti care au facut eforturi enorme pentru fericirea prorpiului copil. Dupa ce au declarat faliment singurei afaceri de familie, acestia au plecat in Londra pentru a-i asigura Ralucai, unicul lor copil, toate conditiile.

Cu toate astea, domnul Aurel este un tata foarte strict, care i-a interzis fiicei sale sa aiba un iubit, sa isi inceapa viata intima si sa piarda timpul prin cluburi cu colegii, pana nu intra la facultate.Dar odata ajunsa la varsta de 18 ani, tentatiile au inceput sa apara. In lipsa parintilor, tanara a fost crescuta de catre matusa ei. Raluca a crescut alaturi de verisoara sa, Alexandra, o fata pe care sotii Visan o considera "oaia neagra" a familei  si care are o influenta negativa asupra fiicei lor.

Insa oricat de mult s-ar opune parintii, Raluca tot continua sa faca lucruri reprobabile. Lipsa de comunicare si intelegere dintre sotii Visan si fiica lor este evidenta, prin urmare, adolescenta face tot ce nu are voie: chiuleste, consuma bauturi alcoolice, are un iubit cu care si-a inceput viata intima. Mai mult decat atat, tanara neglijeaza scoala, are un anturaj periculos, care profita de naivitatea tinerei si o provoaca sa faca tot felul de gesturi necugetate.Ce urmari va suporta Raluca atunci cand parintii sai vor afla care ii este adevarata fata si cum vor reusi acestia sa comunice din nou cu fiica lor si sa o aduca pe drumul cel bun, urmeaza sa vedeti intr-un nou episod  "Pe banii parintilor", difuzat in aceasta seara, de la 21.30, la Kanal D

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate