Vezi ce se intampla cu X Factor!

Desi se zvonea ca „X Factor” este al treilea proiect la care Antena 1 renunta, dupa „Serviciul Roman de Comedie” si „Danseaza printre stele”, juratii Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr nu au motive de ingrijorare.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereProducatorul general al show-ul sustine ca cei trei jurati se pregatesc sa filmeze al cincilea sezon al emisiunii, iar telespectatorii vor avea multe surprize.

“Cel de-al patrulea sezon X-Factor este in plina desfasurare. Urmeaza foarte curand faza de bootcamp, faza modifcata complet fata de editiile anterioare, o noutate in ceea ce priveste show-urile de gen. Tensiunea si emotia vor atinge noi praguri in aceasta noua etapa.  Show-ul are in momentul de fata una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica, formula recunoscuta atat prin cifrele de audienta, cat si prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de productie pe care o coordonez a inceput deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Cautam in continuare talente extraordinare, oameni care stiu sa cucereasca scena si publicul, pentru ca artistul X-factor inseamna mai mult decat voce!”, sustine Claudiu Oprea, producatorul general X-Factor.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate