Vezi ce spune Gigi Becali in cartea pe care a scris-o in inchisoare! Latifundiarul vorbeste despre Mihai Stoica si despre Claudiu Raducanu!

Gazeta sporturilor a publicat astazi cateva pasaje din cartea scrisa in puscarie de Gigi Becali.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereFragmente din volumul "Becali si Steaua", scrisa in inchisoare de Gigi Becali pentru a-si mai reduce din pedeapsa, au fost publicate astazi de Gazeta sporturilor. Iata doua pasaje, in care latifundiarul vorbeste despre MIhai Stoica si de fostul golgheter din Ghencea, Claudiu Raducanu.

"In 2014, a venit lovitura cu MM. Una grea. Dupa mine, Mihai era cea mai importanta persoana din club. Cum ii trimiteam, din inchisoare, epistole in care il numeam fratele meu mai mic, asa ii promit si acum, ca locul sau nu va fi luat de nimeni la Steaua. Sper, prin asta, sa-i aduc o mica mangaiere in celula sa de la Rahova".

"Am devenit patron intr-o perioada in care mai toti jucatorii doreau sa plece. Claudiu Raducanu avea oferta din China. L-am tras langă mine: "Ce cauti, tata, tu acolo, printre aia de mananca serpi si caini? Stai, colea, langa mine, sa facem performanta". A înteles, a ramas".

sursa: Gazeta sporturilor


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate