Vezi ce spune Robert Patai despre Brenciu, la doua saptamani dupa ce a simulat urinarea pe afisul cu juratul de la "Vocea Romaniei"

Robert Patai a facut un gest socant in urma cu doua saptamani, cand a mimat ca urineaza pe afisul cu Horia Brenciu, fostul sau mentor de la Vocea Romaniei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereHoria Brenciu a ales sa mearga mai departe cu unii care nu au nicio treaba cu muzica”, tuna, de curand, Patai, care a catalogat simularea urinarii pe posterul cu juratul de la Vocea Romaniei drept "ironie" la adresa showman-ului. Curiosi sa aflam ce parere are fostul invatacel al lui Brenciu despre succesul incontestabil al celui pe care-l blameaza pentru eliminarea lui de la Vocea Romaniei, l-am contactat telefonic. Surprinzator, atitudinea lui fata de mentorul Brenciu s-a schimbat, iar cuvintele vizavi de artist au fost decente, spre deosebire de reactia precedenta.fara descriereLoredana Ciobotaru si Robert Patai

"Nu vreau sa vorbesc despre Horia Brenciu. Pentru mine nu e un subiect. Totusi, pot sa spun ca e genul de om care invata din greseli. Anul acesta mi se pare in regula fata de anul trecut iar ceea ce am facut eu cu afisul a fost o furtuna intr-un pahar cu apa".

Patai ne-a spus ca are si un top personal al participantilor la Vocea Romaniei din acest an. "Cea mai buna din concurs este Fely, iar in topul meu Loredana Ciobotaru e pe locul trei. Suntem prieteni, dar sunt corect".

Robert Patai a uimit pe toata lumea in urma cu cateva saptamani cand simula ca urineaza pe un afis in care aparea fostul lui antrenor, Horia Brenciu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate