Vezi ce stia cantaretul Stromae despre Romania inainte sa ajunga aici! Artistul a cantat recent la "Vocea Romaniei"!

Aflat pe plaiurile mioritice pentru o zi, cantaretul Stromae a vorbit despre femei, calatorii si virtuti cu reporterii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereArtistul belgian, cunoscut romanilor gratie superhitului kalooga_36441" Alors on danse", a poposit pe taram romanesc timp de o zi, motivul vizitei fiind recitalul la emisiunea "Vocea Romaniei". Cantaretul spune ca stie destul de putine despre tara noastra, dar a auzit totusi despre frumusetea a romancelor, dar si despre cea a reliefului mioritic.

"Mi s-a spus ca Romania este o tara completa din punct de vedere al reliefului. Are mare, munti, dealuri, delta. Bineinteles ca si frumusetea femeilor e cunoscuta peste tot, dar eu nu apreciez o femeie doar pentru aspectul fizic si cred ca de multe ori o domnisoara frumoasa si desteapta are de pierdut pentru ca a doua calitate, mult mai importanta in opinia mea, este eclipsata de prima", sustine solistul. Dar desi plaiurile mioritice i-au suscitat interesul, Stromae marturiseste ca tara care l-a impresionat cel mai mult este Bolivia. Si asta gratie unei virtuti la care el tine foarte mult.

"Imi place Bolivia. Am fost acolo de doua ori... Tara asta iti arata ce inseamna demnitatea. Statul e unul dintre cele mai sarace din America de Sud, dar n-am simtit-o cand am mers acolo. Asta inseamna demnitate. Isi tin capetele sus si nu vor sa starneasca mila. Exact ce am intalnit si apreciat si in atitudinea Cezariei Evora, artista mea preferata: demnitate fara margini", a declarat interpretul hitului "Alors on danse" pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate