VEZI ce trebuie să faci ca sa-ti creasca genele mai mult în cel mai scurt timp

Genele sunt o armă imbatabilă de seducţie, însă, la fel ca podoaba capilară, din când în când mai cad, pentru a face loc unor fire noi, mai puternice. Toate femeile îşi doresc gene mai bogate, mai negre, mai lungi şi mai curbate şi de aceea apelează la mascara. Dar ce ai spune dacă în curând nu va mai fi nevoie să apelezi la acest artificiu, deoarece genele tale naturale vor arata exact aşa cum visezi? Sunt câteva trucuri şi soluţii care sporesc creşterea genelor şi contribuie la îndesirea lor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere1. Răsfaţă-le cu ulei de măsline

Uleiul de măsline nu mai este un produs de lux, aşa că investeşte şi tu într-un astfel de produs, dacă nu ai facut-o deja. Uleiul de măsline este un elixir al frumuseţii şi îl poţi folosi în zeci de moduri, de la demachiant şi loţiune de corp, la ingredient pentru măşti faciale şi pentru păr.

Trebuie să ştii că uleiul de măsline face minuni şi pentru gene, mai ales dacă acestea sunt fragile, cad frecvent în timp ce te dai cu mascara sau cad atunci când te demachiezi. Seara, după ce scapi de tot machiajul ochilor, toarnă câteva picături de ulei de măsline pe un disc demachiant şi presează-l uşor pe gene, astfel încât firele să absoarbă acizii graşi esenţiali şi vitaminele.

După o cură de o săptămână, vei observa şi primele rezultate: genele cresc mai repede, sunt mai dese şi mai puternice.

Tips: uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de ricin.

2. Nu le agresa la demachiere

Genele sunt foarte delicate, prin urmare trebuie să le îngrijeşti cu atenţie şi blândeţe. Evită să le agresezi în timpul demachierii şi să le freci cu discul demachiant, întrucât le slăbeşti rezistenţa şi le grăbeşti căderea.

Pentru a stimula creşterea firelor de păr şi a curăţa eficient machiajul, aşază discul demachiant pe ochi, apoi foloseşte o mişcare de sus în jos pentru a înlătura mascara si fardul. Probabil îţi va lua mai mult timp, dar genele tale îţi vor fi recunoscătoare.

3. Hrăneşte-le cu biotină

Biotina sau vitamina h este o substanţă hidrolosubilă care accelerează creşterea părului şi ajută la întărirea firelor de păr. Deficienţa de biotină în organism face ca genele şi chiar podoaba capilară să fie foarte fragile. Poţi suplimenta aportul de biotină consumand ficăţei, somon, banane, gălbenuş de ou, leguminoase, ciuperci, sardine şi morcovi, printre altele.

4. Foloseşte seruri speciale pentru gene


În farmacii există o gamă variată de seruri care fortifică genele şi le ajută să crească mai repede. Serurile speciale pentru gene sunt disponibile în două variante: fie doar pentru gene, fie pentru gene şi ochi. Primele sunt ambalate, de obicei, in tuburi asemănătoare celor de mascara şi au o perie aproape identică.

Serurile pentru gene şi ochi au în schimb mai multe beneficii: îţi sporesc creşterea firelor, te ajută să ai gene mai dese, dar în acelaşi timp au o acţiune antirid şi conferă luminozitate ochilor.

5. Lasă-le să respire

Purtarea zilnică a mascarei pe gene încetineşte regenerarea şi creşterea unor fire noi, de aceea, o soluţie ar fi să laşi genele să respire. Demachiază-te când ajungi acasă, iar dacă nu ai neapărat nevoie de makeup, renunţă la el. De asemenea, ai grijă la cleştele pentru gene şi la genele false de proastă calitate, deoarece pot smulge firele

Sursa: eva.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate