VEZI cine e cea mai urmarita vedeta pe Twitter

Katy Perry a devenit cea mai urmărită personalitate pe platforma de microblogging Twitter, după ce recent aceasta a reuşit să îl surclaseze pe Justin Bieber, informează huffingtonpost.fr.

Distribuie pe:

fara descriereCu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a preluat prima poziţie în clasamentul celor mai populare personalităţi pe Twitter. Cântăreaţa are cu aproximativ 2.000 de followeri mai mult decât artistul american Justin Bieber, potrivit presei americane.

Justin Bieber a devenit kalooga_36441" regele" Twitter-ului în luna ianuarie, devansând-o atunci pe cântăreaţa Lady Gaga.

Şase luni mai târziu, şi Katy Perry a reuşit să o depăşească pe Lady Gaga, devenind atunci cea mai urmărită celebritate feminină pe Twitter.

Pe de altă parte, Lady Gaga continuă să se menţină în top, pe locul al treilea, cu 40 de milioane de admiratori pe această reţea de socializare. Lady Gaga este urmată în clasament de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama (cu 39 de milioane de followeri), şi de cântăreaţa Taylor Swift (36 de milioane de admiratori).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate