Vezi cine ii face praf pe barbatii care se vopsesc si ce spune despre “tulburarile” lor! Printre vedetele masculine se afla Florin Piersic, Petre Roman si Adrian Enache!

Nu mai este de mult o noutate faptul ca multi barbati celebri din Romania isi vopsesc parul. Explicatiile pe care le dau insa medicii psihiatri despre astfel de comportamente ale masculilor te vor lasa cu gura cascata, sau te vor face sa razi! WOWbiz.ro a stat de vorba cu celebrul profesor doctor in psihiatrie Florin Tudose, care ne-a explicat de ce recurg barbatii la vopsea pentru par!

Distribuie pe:

Politicieni precum Petre Roman sau fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, sau artisti ca Florin Piersic ori cantaretii Adrian Enache si Gabriel Dorobantu nu fac un secret din faptul ca-si ascund suvitele grizonate…mai ales ca vopseaua din par este cat se poate de evidenta. Ce explica insa specialistii in psihiatrie despre vopsitul podoabei capilare la barbati ar trebui sa-i puna pe ganduri pe masculii care vor sa recurga la astfel de “stilizari”!

fara descriereAdrian EnacheNu sunt in stare sa-si asume varsta pe care o au! Vor sa para mai tineri si, bineinteles, mai virili. Au impresia ca daca sunt batrani nu mai au succes la femei, sau la public in general. Altii nu sunt multumiti de figura lor si trebuie sa-si faca in permanenta schimbari, iar vopsitul este cel mai usor. Este vorba, fara doar si poate, de o tulburare de comportament, adica au o conduita nepotrivita pentru varsta lor. Eu sunt de parere ca barbatii trebuie sa-si asume varsta pe care o au”, ne-a explicat profesor doctor Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar Bucuresti.fara descriereFlorin Piersic, vesnic tanar

Totodata, psihologul Hanibal Dumitrascu ne-a spus ca  barbatii care se vopsesc sunt metrosexuali si ca nu-si accepta varsta pe care o au!fara descriereCantaretul Gabriel Dorobantu se vopseste de multi anifara descriereFostul premier Petre Roman are nevata tanara. Ca atare, si el trebuie sa fie mereu "in forma"

Printre barbatii celebri din Romania care se vopsesc sunt si actorii Nae Lazarescu si George Mihaita dar si fostul arbitru Ion Craciunescu

fara descriereVopsit, politicianul Silaghi pare mai tanar cu cel putin 5 ani

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate