VEZI cum isi mentine silueta Andreea Banica! O sa citesti si n-o sa-ti vina sa crezi ce mananca zilnic

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei sale şi le-a povestit cum va petrece Halloween-ul. Artista le-a mai mărturisit ascultătorilor Kiss FM şi că-şi doreşte un al doilea copil, un băieţel.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Astăzi voi merge la un prieten foarte bun care dă o petrecere de Halloween, iar mâine seară voi colinda cu Sofia în cartier, costumate, ca să primim bomboane. Am decorat casa cu vrăjitoare, dovlecei, luminiţe”, a răspuns artista, atunci când a fost întrebată de o admiratoare cum va petrece Halloween-ul.

„Mă trag dintr-o familie modestă, care n-a avut bani de investit în mine. Pur şi simplu au crezut în talentul meu şi, cu puţin noroc, astăzi am ajuns aici”, le-a mărturisit artista fanilor.

Invitata le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM şi care este secretul siluetei pe care o etalează.„Nu există un secret al frumuseţii. Faptul ca eşti un om împlinit te face frumos”, a declarat ea. Artista a postat şi din ce constă regimul său alimentar: „Dimineaţa: cereale cu iaurt. Prânz: baton proteic. Cina: orice fel de carne cu legume sau peşte. Asta dacă am timp şi nu sunt foarte ocupată. Când sunt prea ocupată, mănânc ce apuc. Camera de filmat îţi adaugă cinci kilograme, aşa că te uiţi la mine şi scazi 5-6 kg”.

Întrebată care este cel mai mare vis al ei, Andreea Bănică a declarat că acesta s-a împlinit deja şi este reprezentat de fiica sa, Sofia. Cântăreaţa a mărturisit că-şi doreşte şi un băieţel şi le-a dezvăluit fanilor că este de 19 ani împreună cu soţul ei, Lucian.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate