VEZI cum iti poti calcula “numarul anului personal” pentru a afla ce te asteapta in 2014

Ziua si luna in care te-ai nascut, asociate cu 2014 iti pot dezvalui principalele schimbari pe plan sentimental si profesional pe care ti le pun in cale urmatoarele 12 luni, prin calculul simplu al “numarului anului personal”.

novalue

In spatele numerologiei exista o stiinta ale carei baze au fost puse de marele matematician grec Pitagora, numerologia fiind, de fapt, o stiinta metafizica a numerelor unde numele tau si data nasterii tale au o influenta semnificativa asupra vietii pe care o duci. In numerologie, fiecare cifra (sau litera) dispune de un tipar energetic unic care-ti defineste trasaturile de personalitate, punctele tari, slabiciunile, dar si ce fel de experiente, lectii si oportunitati vei intalni pe parcursul vietii.Numerologia iti poate oferi informatii esentiale care tin de doua aspecte cheie ale vietii tale: personalitate – inclusiv destinul si scopul vietii tale – si predictia – potentialul tau viitor, viata care sta in fata. Pentru a afla acestea, trebuie sa-ti calculezi “numarul anului personal”, care este, de fapt, o cifra cuprinsa intre 1 si 9 ce se schimba de la an la an.

Iata cum iti calculezi “numarul anului personal” pentru anul 2014!

PASUL 1: aduna ziua nasterii, luna nasterii si anul 2014.

PASUL 2: daca obtii un numar din doua cifre, aduna-le si pe acelea de atatea ori cat este nevoie pana obtii o singura cifra cuprinsa intre 1 si 9

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste aici continuarea

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies