VEZI cum si-a umflat conturile cu milioane de euro romanul care si-a parcat Ferrariul in statia de autobuz

WOWbiz.ro v-a relatat un moment hilar petrecut in urma cu ceva timp pe strada Radu Beller, in cea mai cunoscuta zona de fite a cartierului Dorobanti. Milionarul Petre Marinescu a fost surprins de un cititor cand a reusit sa scape, la limita, de amenda, dupa ce si-a parcat bolidul, un Ferrari,...in statia de autobuz. Despre Marinescu, publicul din Romania cunoaste putine lucruri. VA prezentam detalii din viata sa care pot fi descrise printr-o simpla exclamatie... wow!

Distribuie pe:

fara descrierePetre Marinescu, milionarul roman imbogatit din afaceri imobiliare si proprietarul superbului Ferrari a trait pe viu doua dezastre naturale majore din care a scapat cu bine: tsunamiul din Thailanda si uraganul Katrina din America. Daca cele doua nenorociri nu l-au pus pe fuga, o politista de la Comunitara a reusit sa o faca...

Petre Marinescu, 47 de ani, a devenit cunoscut atunci cand s-a aflat ca a trait doua catastrofe mondiale si ca a scapat ca sa povesteasca: tsunamiul din Thailanda si uraganul Katrina din SUA. Topul bogatasilor romani, Forbes 500 miliardari, ii estima averea la 16-18 milioane de euro.
fara descriere
Conform publicatiei, Marinescu a inceput cu afaceri in comert, iar profitul l-a investit in imobiliare. Intre 2008 si 2008 ar fi castigat aproximativ 20 de milioane de euro. Petre Marinescu a avut o formula aplicata cu succes, intrucat inainte de 2006 a achizitionat garsoniere, apartamente sau terenuri in zone bine cotate din Capitala. Dupa ce a vandut tot ce detinea, acesta a ajuns sa se bucure cu adevarat de banii castigati. Conform Forbes, Marinescu e mai mult plecat in concedii, preferand sa se bucure de viata decat sa se streseze cu afacerile. In urma cu patru ani, bucuresteanul si-a gasit o a doua resedinta, pe Coasta de Azur, la Cannes. Marinescu e casatorit, are doi copii si este fan al echipei de fotbal Dinamo.

fara descrierePolitista de la Comunitara a luat la ochi masinile parcate neregulamentar si, in timp ce femeia in uniforma il apostrofa pe soferul Ferrari-ului argintiu Marinescu tragea impasibil dintr-o tigara, pe partea opusa a drumului, la terasaIn urma cu ceva timp, cand afara inca nu era frig de crapau pietrele, Marinescu se relaxa la o terasa din Dorobanti, pe strada Radu Beller, in compania unui prieten. Doar ca afaceristul isi parcase masina, un Ferrari, fix in statia de autobuz! Nu a durat mult pana o politista de la Comunitara si-a facut aparitia pentru a-i aplica o amenda. Acesta a "zbughit-o" de la terasa, s-a suit la volan si a plecat, dar nu a omis sa-i ceara scuze femeii in uniforma, care l-a iertat. Am putea spune ca tsunamiul si uraganul nu au putut sa-i vina de hac lui Marinescu, insa cu politista, afaceristul si-a gasit nasul!fara descriereCalatorii probabil ca si-ar fi dorit ca un Ferrari rosu sa-i astepte si sa-i duca mai departe la coborarea din autobuz

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate