Vezi cum trebuie sa se comporte barbatul ideal cu Oana Zavoranu, dar si cum refuza diva pretendentii indezirabili!

Chiar daca pare o femeie dura cu barbatii, Oana spune ca, in ciuda aparentelor, ii refuza elegant pe domnii care nu-i plac, iar cei care reusesc sa se apropie de ea au, invariabil, simtul umorului.

novalue
Autor: Lili Lascar

Oana Zavoranu este o femeie pretentioasa cand vine de vorba de barbatii pe care-i lasa sa se apropie de ea. Vedeta recunoaste ca a fost nevoita sa refuze o sumedenie de pretendenti pe care nu i-a considerat potriviti pentru ea, dar a facut-o intr-o maniera eleganta, sa nu-si ofenseze curtezanii.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

" Un barbat trebuie sa ma faca sa ma simt iubita, ocrotita si neaparat sa aiba simtul umorului. N-as putea sa stau langa un om care nu e in stare sa faca o gluma. Iar actele nu conteaza atat de mult. Nu cred ca o femeie trebuie sa-si faca un scop in viata din a fi sotia cuiva. Daca barbatul nu e domn, actele n-au nicio valoare. Cand un reprezentant al sexului tare care nu-mi place imi face avansuri, incerc sa-l refuz elegant. Nu sunt un exemplu de diplomatie, dar fac tot posibilul sa nu fiu mitocanca. Doar se spune ca datoria barbatului este sa incerce. Daca reuseste sau nu, asta depinde doar de femeie. Daca totusi se intampla ca un barbat sa nu inteleaga din prima un refuz, ii mai spui o data si daca tot nu cedeaza inseamna ca are o problema.

In cazul asta cel mai bine e sa te intorci cu spatele si sa pleci, ca e clar ca nu pricepe. E ca si cum i-ai vorbi unui alien (n.r. extraterestru)", a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies