Vezi primele imagini cu Calin Popescu Tariceanu si sotia, mire si mireasa! Astazi a avut loc petrecerea de nunta a celor doi!

Calin Popescu Tariceanu a facut o petrecere cu fast pentru a celebra cea de-a cincea casatorie a sa. Fostul premier s-a casatorit civil pe datat de 25 iulie, dar a amanat petrecerea de nunta din cauza decesului mamei sale. ##VIDEO117843##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierePoliticianul si aleasa inimii sale, Loredana Moise, au organizat evenimentul in aceasta seara, la Palatul Ghica din Bucuresti, acolo unde si-au anuntat prezenta invitati de seama si membrii ai familiilor celor doi insuratei. Petrecerea a inceput la ora 20:00, iar protagonistii au venit adusi de o limuzina. Calin Popescu Tariceanu a fost imbracat la patru ace, iar Loredana a purtat o rochie de mireasa foarte simpla, dar extrem de frumoasa. Cei doi au dorit sa tina evenimentul departe de ochii curiosilor si nu au facut publice detalii despre petrecere.

fara descrierefara descriereCalin Popescu Tariceanu este la cea de-a cincea casatorie, iar noua lui sotie este o femeie de 35 de ani, fiind mai tanara cu 26 de ani decat fostul premier. Cei doi nu au facut si cununia religioasa, in biserica, acest lucru nefiind permis pentru ca mirele se afla la mariajul numarul cinci.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate