VEZI unde va fi cel mai mare pom de Craciun din Bucuresti si cand se deschide Bucharest Christmas Market

Cel mai mare brad din Capitala a fost montat deasupra parcarii de la Universitate. Tot acolo a fost amenajat si Bucharest Christmas Market loc din care primarul Oprescu va aprinde si luminitele de Craciun, de Mos Nicolae.

Distribuie pe:

fara descriereReprezentantii municipalitatii au declarat ca Targul de Craciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, în ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae, pana în 3 ianuarie 2013, în spatiul amenajat deasupra parcarii subterane de la Universitate.

Primarul Sorin Oprescu va aprinde luminitele pentru sarbatorile de iarna din Bucharest Christmas Market, în 5 decembrie, la ora 19.00, tot atunci fiind deschis si Targul de Craciun.

Aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, sunt pregatite de municipalitate pentru sarbatorile de iarna din acest an. Bucharest Christmas Market are 65 de casute în care vor fi vandute produse traditionale de Craciun, vin fiert si alte obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

În acest an, bradul de Craciun a fost montat în zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitala, cu o înaltime de 15 metri.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate