Viata dupa Ioan Luchian Mihalea! Sotia Adina vorbeste despre momentele ingrozitoare prin care a trecut! "Seara in care a fost ucis a fost cea mai urata din viata mea!"

In luna decembrie se implinesc 19 ani de la moartea lui Ioan Luchian Mihalea, celebru compozitor si fondator al grupurilor Song si MiniSong, ucis cu bestialitate in apartamentul sau din Bucuresti de doi tineri care au vrut sa-l jefuiasca.

Distribuie pe:

fara descriereAdina, sotia lui Luchian Mihalea, a vorbit intr-o emisiune de la Acasa TV despre momentele ingrozitoare pe care le-a trait de la moartea compozitorului.

"L-am visat si era rau, pentru ca atunci cand ma trezeam, incepea cosmarul. Asa au fost primii ani dupa moartea lui. Nu vreau sa imi amintesc seara in care a fost ucis. A fost cea mai urata din viata mea", a povestit Adina.

"De-abia dupa sase saptamani am putut sa intru intr-un apartament. Arata ca intr-un film de groaza. Nu stiu de unde am gasit puterea sa fac curat", a continuat femeia.

fara descriereIn ceea ce priveste momentul in care a trebuit sa dea piept cu ucigasii sotului sau, Adina descrie momentul: "Cand am intrat in sala de judecata, mi se parea ca traiesc o piesa de teatru, o drama. Ucigasii sotului meu m-au privit, iar eu am iesit din sala. Nu ii voi ierta niciodata".

Pentru ca nu si-a refacut niciodata viata, Adina s-a refugiat in iubirea pe care o are pentru fiul sau, copil dorit de Ioan Luchian Mihalea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate