Viața lui Sergiu, tăticul călăreț, e pe cale să se schimbe complet! „De astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor”

Sergiu, tânărul care a impresionat o țară întreagă, s-a mutat într-o casă nouă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Viața lui Sergiu, tăticul călăreț, e pe cale să se schimbe complet!


In articol:

Povestea de viață a lui Sergiu a ajuns cunoscută de o țară întreagă. După instaurarea stării de urgență, Sergiu și-a luat calul și a plecat să-și viziteze soția care abia născuse în spital.

Sergiu munceşte din greu pentru a-şi întreţine familia. Ei trăiau în condiții grele pentru o familie cu trei copii, într-o singură cameră. În aceste vremuri grele, sute de oameni din România s-au mobilizat să-l ajute pe tăticul călăreț.

Citeste si: Narcisa Manelista, impresionată de Sergiu, taticul călăreț din Iași! Ce a făcut pentru el

Citeste si: Sergiu, tăticul călăreț care a impresionat toată România, le-a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi: „Voi fi dator toată viața mea”

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre Sergiu, tăticul călăreț, care a impresionat o întreagă Românie! ”Are trei clase!”

Sergiu și familia lui s-au mutat în casă nouă

Cătălin Moroșanu a făcut anunțul public pe pagina lui de Facebook. De când a aflat de povestea impresionantă a lui Sergiu, lupătorul s-a străduit să-l ajute. După săptămâni de încercări, visul i s-a îndeplinit.

„Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii.

Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ. Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul”, a scris Cătălin Moroșanu, pe pagina lui de Facebook.

Mai mult decât atât, calul lui Sergiu nu a fost uitat. Prietenul de nădejde al proaspătului tătic va avea un grajd al său în grădina din spatele casei.

„Și pentru că în cont au mai rămas strânși de voi 5.600 de euro (27.900 de lei), acești bani vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți”, a mai adăugat Cătălin Moroșanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate