Viata Magdei Catone la un an dupa moartea lui Serban Ionescu! Merge saptamanal la biserica si… ba se intelege cu soacra ei, ba nu se intelege

Numai in pielea Magdei Catone sa nu fi fost anul trecut, pe vremea aceasta, cand sotul ei de care se afla in plin proces de divort, isi dadea ultima suflare. Luna viitoare se implineste un an de cand marele actor s-a stins, iar Magda si-a revenit, aparent. Si-a reluat toate activitatile specifice meseriei de actrite, iese la evenimente mondene si zambeste, dar se pare ca sufletul ei nu este chiar atat de vesel.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRelatia dintre Magda Catone si Serban Ionescu a batut orice scenariu, in ultima parte a vietii actorului, care, cu siguranta ca a jucat cel mai neplacut rol din toata cariera, pe patul de spital. Pe data de 22 niembrie s-a stins, iar la funeralii Magda Catone a trebuit sa suporte sa dea ochii si cu cealalta femeie din viata sotului ei, care i-a fost alaturi in ultimele luni de viata. Timpul a trecut, iar actritei i-a revenit zambetul, atunci cand iese in public, la premiere de film sau evenimente mondene. Siu, desi pare ca a reusit sa stearga cu buretele, suferinta, adevarul pare sa fie cu totul altul: “Magda este o femeie puternica. Ea nu arata ca sufera si nu vorbeste niciodata despre problemele ei. Si daca este intrebata, vorbeste scurt. Dar se vede ca inca sufera. Ea se duce saptamanal la biserica Stavropoleos, unde se roaga. Acolo se afla si duhovnicul ei, caruia i se destainuie”, a declarat o sursa din anturajul actritrei, pentru WOWbiz.ro. fara descriereDincolo de necazuri si de tristete, Magda Catone are o mare bucurie, fiul ei Carol, in varsta de 16 ani, de dragul caruia se straduieste sa faca fata cu brio tuturor greutatilor.

fara descriereCu cel mic are o relatie extraordinara si e foarte fericita ca se intelege bine cu el, desi Carol este la o varsta dificila, cea a adolescentei. Cu soacra ei, insa, situatia nu e chiar atat de roz. Are perioade in care se inteleg bine si perioade in care nu se inteleg deloc. Este si o femeie in varsta… mai exista si femeia cealalta in viata ei…”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate