Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Aurelian Preda a fost vânzător într-o piață din Curtea de Argeș, înainte să devină cântăreț.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Aurelian Preda a avut o copilărie marcată de moartea tatălui său, care era un om ”realizat”. Rămas fără principalul sprijin financiar al familiei, Preda s-a angajat la 16 ani într-o piață din Curtea de Argeș.

”De la 16 ani și-a luat viața în piept și a muncit la un aprozar. Tatăl lui a fost un om influent în zonă, un om respectat, a lucrat în domeniul achiziții-fructe... Deschidea cam toate ușile. Iar șeful lui a fost un om care i-a marcat copilăria. Nu era ușor, el rămăases cu mama lui, cu sora lui, cumnatul, nepoții pe care i-a crescut ca pe proprii copii. A fost nevoit să munceacă pentru că rămăseseră cu niște datorii și a trebuit să le acopere”, a povestit Nicușor Iordan în documentarul ”Testament”, dedicat lui Aurelian Preda.

”Îi înghețase mâinile, își căra singur marfa”

fara descriere

Episodul este confirmat și de Dl. Velea, dirigintele din școală a lui Aurelian Preda.

”La câțiva ani l-am văzut în piață, la Curtea de Argeș, vindea portocale, mere... Era cu prietena lui. Chiar cumpăram de la el, îmi făcea plăcere să mai vorbesc, să mai schimbăm cuvinte... Era într-o iarnă și îi înghețase mâinile... Era afară, vă dați seama! Își căra marfa s-o așeze pe tarabă...

fara descriere

I-am zis: ”Tu nu găsești ceva cu vocea ta, să te duci mai departe, ai făcut canto la Școala Populară de Artă”... ”Îmi iese un ban și mă înțeleg bine cu prietena”, a zis el. Munceau amândoi. Ulterior am aflat că a rămas cu prietena, după care prietena a plecat în străinătate și de atunci nu mai știu...”, a povestit bărbatul.

Citeste si: Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Citeste si: Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Citeste si: Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Conform dirigintelui lui Preda, acesta a plecat la un moment dat din țară și a locuit în Italia, în speranța că va reuși să strângă niște bani cu care să-și ajute familia. Nu a rezistat însă prea mult și s-a întors acasă, acolo unde și-a început cariera muzicală.

Aurelian Preda a murit în urmă cu 3 ani, la vârsta de 47 de ani, din cauza mai multor afecțiuni.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate