Viata printului Mustafa atarna de un fir de par! Nu rata un nou episod dramatic din “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D

Suleyman pare ca si-a revenit din boala, care i-a pus viata in pericol, dar gandurile negre au pus stapanire pe sultanul bantuit de viziuni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereSultana Hurrem se simte mai aproape de victorie ca oricand. Suleyman pare ca si-a revenit din boala care i-a pus viata in pericol, dar pare din ce in ce mai doborat de ganduri negre. Printul Mustafa intuieste ca Mihrimah ii ascunde ceva. Hurrem isi sfatuieste fiul, pe Cihangir, sa nu plece urechea la toate barfele de la palat, e mai bine sa nu stie unele lucruri. Cihangir face eforturi sa-si convinga parintii ca se comploteaza impotriva lui Mustafa, dar Suleyman nu e dispus sa-l ia in serios. Rustem Pasa ticluieste o scrisoare de care depinde viata lui Mustafa! Incet si sigur umbrele amenintatoare ale urii pun stapanire pe sufletul lui Suleyman. Sultanul e bantuit de viziuni pe care incearca sa le interpreteze pentru a gasi un sens si un raspuns in viitoarele decizii. Dar, uneori, semnele sunt gresit interpretate….

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” si  afla ce ii pune in pericol viata lui Mustafa!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate