Viata “taticului silicoanele gigant”, subiect de telenovela!  Iuliana Luciu i-a prezentat-o pe actuala sotie, in timp ce el era logodit cu prietena Nicoletei!

Surpriza mare in viata personala a doctorului Kasem Abu Bakr! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca pe Kayla, sotia sa, medicul ar fi cunoscut-o prin intermediul Iulianei Luciu, in timp ce el era logodit cu prietena Nicoletei!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIncrengatura amoroasa de proportii in cazul medicului Kasem! “Taticul silicoanele gigant” are o poveste de viata absolut incredibila. Sotia lui, Anca Monica Tcaciuc, alias Kayla, l-a cunoscut pe controversatul medic prin intermediul Iulianei Luciu. Sora mai mica a Nicoletei a dus-o pe cantareata la clinica lui Kasem pentru a-i face o operatie de marire de bust.

Surse apropiate sotilor Abu Bakr povestesc pentru WOWbiz.ro ca, in clipa in care a vazut-o, medicul s-ar fi indragostit pe loc de Kayla si a uitat cu desavarsire ca acasa il astepta o alta femeie. Au urmat intalniri profesionale, dar si personale, toate intr-un timp foarte scurt. Astfel, la numai o saptamana de cand a cunoscut-o pe frumoasa ieseanca, medicul palestinian a dus-o intr-o vacanta de cinci stele si a cerut-o de sotie. Kayla a acceptat imediat si nu a mai durat mult pana sa se si marite cu acte in regula cu doctorul care ii marise sanii.
fara descriere
Toate bune si frumoase pana aici, insa Kasem a omis sa-i spuna viitoarei sotii un amanunt foarte important. In acel moment, el era, se pare, logodit cu o alta femeie, care, culmea, ar fi fost prietena cu Nicoleta Luciu, sora Iulianei!


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate