Vibrațiile și consecințele vizibile ale lui Uranus în ”casa președinților” Astrologul Ioan Burculeț prevestește mari schimbări pentru finalul anului

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț a făcut o analiză a efectelor planetei Uranus în schimbările de putere din țara noastră.

Autor: C.L.

Ioan Burculeț consider că planeta Uranus își pune amprenta pe destinul României.

”Nu întâmplător analiza anului 2019 mi-a atras atenția către final de an, începând cu ultimul trimestru, mai concret din a doua parte a lunii octombrie 2019, în care prezența planetei Uranus își va pune amprenta pentru a patra oară în ceea ce înseamnă destinul României în ultimii 43 de ani!

De-a lungul timpurilor, influența lui în evenimentele sociale a adus marile schimbări, revoluții sau mișcări la care nu s-a așteptat nimeni, așa cum a fost modelul Revoluției Franceze din anul 1789, care și-a pus amprenta și în țara noastră în vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza când a fost reformat statul Român prin deciziile la nivel politic, social și economic la acea vreme.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, despre soarta lui Liviu Dragnea: ”Se schimbă lucrurile” EXCLUSIV

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: SERIALUL WOWBIZ.RO ”Detectivul de paranormal” știe unde e Elodia Ghinescu! ”Trupul ei nu va fi găsit niciodată” Ce crede Ioan Burculeț că s-a întâmplat cu avocata dispărută în urmă cu 12 ani VIDEO EXCLUSIV

“Pentru prima data, anul 1977 avea să aducă manifestarea și simbolistica planetei Uranus, fapt care a coincis la vremea respectivă cu marele cutremur de 7,1, însă evenimentele din planul politicului la vremea respectivă au marcat nemulțumirile minerilor care și-au întrerupt activitatea în vara anului și au dorit o întrevedere cu acesta pentru solutionarea nemulțumirilor la acea vreme” – sursa Wikipedia.

De asemenea, în anul 1977 au avut loc schimbările și reformulările în structura securității naționale la acea vreme, faptul că gen. Iulian Vlad a început să avanseze în funcție, și nu întâmplător îl aduc în prim plan, pentru că el a avut un rol de destin la evenimentele de la finalul anului 1989, când din nou, pentru a doua oară, Uran us aspecta negativ sectorul casei astrologice care avea directă legătură cu regele, președintele și guvernul: s-a produs revoluția”, susține astrologul  Ioan Burculeț.

Citeste CONTINUAREA pe stirilekanald.ro pentru a afla ce previziune face astrologul pentru sfârșitul anului 2019 și ce efecte va avea Uranus atunci

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav, replică fabuloasă pe seama relației pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Adrian Cristea: „Se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist. Stai liniștit că a mai avut”

Bob Sinclar, concert la București, în deschiderea Festivalului Internațional al Luminii – Spotlight

Andreea Mantea, schimbare radicală! Nu a mai apărut niciodată cu părul așa: „Foarte frumos noul look”

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies