Vica Blochina face mărturisiri cutremurătoare: „Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Nu aveam ce să mănânc”

Vica Blochina a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada când a fost însărcinată. Frumoasa fostă balerină nu avea ce mânca și a fost cea mai urâtă perioadă din viața ei, a spus ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Vica Blochina a fost una dintre prezențele feminine care au strălucit la petrecerea Viva! Frumoasa blondină nu a pusus să rateze acest eveniment și ocazia de a-și etala ținuta impecabilă.

Într-un interviu oferit la eveniment ea a fost întrebată despre viața pe care o avea la vârsta de 20 de ani.

„La 20 de ani eram în România și aveam un salon de coafură. Eram peste tot, azi în România, poimâine la Milano.

Când am rămas însărcinată, niciun prieten nu a crezut că o să duc sarcina până la capăt. Au spus: „Tu mamă nu ai cum să fii”. Pentru toată lumea era mare șoc. Sunt o mamă devotată, dar la modul de viață pe care îl duceam și la cum eram la vremea aia, eram foarte nebună”, a povestit Vica Blochina.

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

fara descriere

Vica Blochina, despre perioada când era însărcinată

Deși și-a dorit foarte mult copilul, Vica Blochina a recunosc că perioada sarcinii nu a fost cea mai frumoasă.

Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. În afara faptului că m-am îngrășat îngrozitor de tare, nu avem cu ce să mă îmbrac, mă uram. Am avut grețuri până am născut.

Când am rămas însărcinată am fost sigură că îl păstrez, mi l-am dorit foarte mult.

Băiețelul este la tatăl lui acum. Este mare și decide el unde să-și petreacă serile. El mă sună și îmi spune că vrea la tata, apoi mă sună și îmi spune că vrea să vină la mine, e după cum decide el, în afara timpului când trebui să facă meditații și trebuie să vină acasă”, a mai spus Vica Blochina.

Tot ea a recunoscut că viața nu a fost tot timul ușoară și că uneori nu avea bani nici de mâncare. Cu toate acestea, a reușit să depășească momentele dificile.

„Am avut probleme cu banii, am avut perioade foarte grele. Întodeauna am fost optimistă și m-am motivat. Am avut perioade când nu aveam ce să mănânc, mai ales în timpul sarcinii”, a recunoscut frumoasa fostă balerină.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate