Vica Blochina se respecta: "Am fost in vacanta cam peste tot in lume. Imi place mult luxul"

Vica Blochina adora sa se relaxeze la soare.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereBlondei ii place mult la mare, asa ca, de fiecare data cand isi alege o destinatie de vacanta, prefera tarile unde este foarte cald si poate face plaja.

"Depinde de sezon şi de ceea ce vreau să fac. Eu nu iubesc frigul şi sporturile de iarnă, nu îmi place la munte, prefer să merg unde e cald. Când aleg o ţară exotică, întotdeauna citesc despre religia, cultura şi gastronomia acesteia, ca să înţeleg obiceiurile şi să respect locul unde merg", a declarat Vica pentru Ring.

"Am fost cam peste tot în lume. Nu am ajuns încă în Australia şi în Africa, unde îmi doresc să fac safari. Când merg undeva, caut doar hotelurile bune. Îmi place luxul foarte mult. Prefer să stau mai puţine zile la un hotel de cinci stele decât o săptămână în condiţii proaste. Mereu aleg lanţurile hoteliere cunoscute pentru că nu am noroc să găsesc cazare ieftină şi condiţii bune", a explicat ea.

Cum iese Vica din starile proaste? "De fiecare dată când sunt stresată sau am nevoie de un moment de linişte, o vacanţă îmi rezolvă problema", a mai spus Blochina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate