Vica Blochina stie de ce Piti a avut ghinion in Grecia: "De cand ne-am despartit au inceput problemele"

Chiar dacă a trecut ceva timp de când s-a despărţit de Victor Piţurcă, Vica Blochina nu ratează niciun meci al naţionalei, fiind trup şi suflet alături de tricolori. Concluzia la care a ajuns frumoasa blondă după ce România a pierdut meciul cu Grecia este aceea că, odată cu ea, din viaţa lui Piţi a dispărut şi norocul.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Nu este încă româncă în acte, dar Vica Blochina le-a ţinut, vineri seara, pumnii tricolorilor în confruntarea cu Grecia. Vedeta nu a putut urmări meciul de la cap la coadă, prinzând doar ultimele 15 minute, dar a fost mereu pe fază, fiind ţinută la curent în ceea ce priveşte scorul.

"Fără lipsă de modestie, eu cred că i-am purtat noroc lui Piţi. În momentul în care el a devenit antrenorul echipei naţionale de juniori, noi am început relaţia şi de atunci el a crescut foarte mult în carieră. Iar din momentul în care ne-am despărţit au început problemele. Este un fapt real, uşor de sesizat kalooga_36441" , susţine Vica.

"Am văzut că foarte mulţi îşi dau acum cu părerea despre ceea ce a fost în teren şi dau vina pe antrenor. Eu îl cunosc foarte bine pe Piţi şi ştiu cât de important e fotbalul pentru el, cât de implicat e în susţinerea echipei naţionale. Pentru el, jobul e clar pe primul loc, întotdeauna a fost. Nu cred că a greşit absolut deloc. Şi cred că tot ceea ce a făcut el pentru acest meci a făcut cu dorinţa de a fi foarte bine, nicidecum de a crea probleme naţionalei", a spus Vica pentru ziarul Ring.

Meciul România–Grecia a mai avut un spectator special, şi anume pe Edan, fiul selecţionerului Victor Piţurcă. "N-a văzut tot meciul pentru că îşi depăşea ora de culcare, dar m-a surprins că, după ce a văzut câteva minute din meci, Edan şi-a luat mingea de fotbal şi m-a chemat să-mi arate câteva jonglerii, zicându-mi: «Hai să-ţi arăt ce m-a învăţat pe mine tati!». Copiii din zilele noastre sunt foarte maturi şi cred că Edan îi simte lipsa lui Piţi", spune vedeta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate