Vica, mama de suflet pentru 60 de copii fara parinti!!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Fosta amanta a lui Victor Piturca isi arata, mai nou, si latura sentimentala! Daca pana acum, Vica a aparut numai in situatii in care ii cerea selectionerului sa-l recunoasca pe baiatul lor, acum, blondina prefera sa se alature in campaniile facute pentru micutii fara parinti.

Victoria Blochina a tinut sa le ofere cateva momente fericite unor copii pentru care mersul la locul de joaca nu este ceva comun, astfel ca a organizat o petrecere de pomina pentru copiii de la centrul de plasament Sfanta Macrina din Capitala.
Impreuna cu Andrei Duban, colegul ei de la emisiunea “Telefonul de la Miezul Noptii”  de la Antena 2, Vica a organizat deplasarea celor 60 de copii la locul de joaca dintr-un mall din baneasa, acolo unde micutii s-au distrat in voie vreme de doua ore.

“Le-am oferit copiilor bomboane si cadouri si ne-am dat in toate masinariile din acest parc de distractie. Am fost fericita sa pot oferi acestor copii cateva momente de bucurie adevarata. Energia si optimismul acestor copii fara parinti li lipsiti de orice sprijin te face sa te gandesti de doua ori asupra prioritatilor in viata. Ma ingrijoreaza numarul mare de abandonuri din partea parintilor si imi doresc sa sprijin si pe viitor la actiuni de acest fel”, declara Vica lui Piti. (C.I.)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate