Vica si fiul ei, Edan, vacanta de 4.000 de euro in Italia!

Victoria Blochina (37 ani) ii face toate placerile fiului ei, Edan (5 ani). Micutul are o mama de milioane, caci blondina il duce aproape luna de luna in vacanta.

Distribuie pe:

fara descriereDaca nu merge la munte in Romania, Vica lui Piturca isi face rapid bagajele si colinda peste hotare, iar alaturi il are pe "cel mai frumos baiat de pe planeta", asa cum ii spune ea lui Edan.

La finele saptamanii trecute, Vica si fiul ei au plecat intr-o minivacanta in Italia. Plimbarile in strainatate nu-i sunt straine lui Edan! Micutul are parte de cateva sejururi de acest gen in fiecare an.

Surse din anturajul Vicai au povestit pentru WOWbiz.ro ca blonda a "spart" in Italia nici mai mult, nici mai putin de 4.000  de euro. Pe langa vacantele pe care i le ofera, Edan merge la o gradinita de fite si are o persoana care il protejeaza in permanenta.

Victoria Blochina si Victor Piturca au avut o relatie de amor - in urma careia a rezultat fructul iubirii lor: Edan. Insa de cand cei doi s-au despartit, antrenorul nationalei de fotbal nu si-a mai vizitat fiul. In prezent, Vica l-a dat in judecata pe Piti pentru recunoasterea paternitatii copilului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate