Victima din anul 2009 a poliţistului pedofil a retrăit clipele de groază! Mărturisiri halucinante făcute la WOWbiz: ”A fost un coşmar. Vreau să fie pedepsit...”

Dezvăluirile halucinante despre pedofilul Eugen Stan continuă. Victima poliţistului din 2009 a vorbit, pentru prima dată, despre cum i-a distrus viaţa acesta, la WOWbiz.

Autor: T.S.
 
”Mă întorceam de la şcoală, am intrat în bloc şi un individ a intrat după mine, l-am salutat şi în scara blocului, când aşteptam liftul, s-a şters pe mine şi eu am început să plâng. S-a speriat auzind o uşă şi a plecat. Probabil ar fi urcat cu mine în lift şi se ajungea la altceva. A fost un coşmar în primele zile, în primii ani, dar cu ajutorul familiei, prietenilor, am depăşit momentul.
Am fost imediat la Poliţie, am făcut şi un portret robot, însă n-am aflat nicio soluţionare. Eu nu stau să mă uit la televizor, de la dvs. am aflat de acest incident şi nu ştiu dacă îmi voi mai aminti. Au trecut nouă ani de atunci, eram mică, mi-era frică să ies pe stradă, ieşeam doar însoţită. A fost greu. Ai mei au fost aproape de mine. Nu m-a contactat nimeni din Poliţie şi sper să mă contacteze cineva. Vreau să fie pedepsit, sper ca copiiilor lui să nu li se întâmple ce mi s-a întâmplat mie, dar eu nu sunt sigură că aceea este persoana care m-a abuzat pe mine. Ştiu doar că avea un fes şi o geacă pe el. Sper ca Poliţia să fi deschis ochii şi să nu mai avem alte incidente în ţară.”
, a mărturisit victima din anul 2009 a poliţistului pedofil. 
De asemenea, în direct, la WOWbiz, Luis Lazarus a susţinut că vrea să ştie câţi poliţişti sunt corupţi şi a dezvăluit că surse din poliţie i-au confirmat faptul că Eugen Stan este agresorul tinerei care a trăit momente de groază în 2009.
 
”Eu postasem pe Facebook un mesaj foarte dur despre implicarea sau non implicarea Poliţiei în acest caz.
Eu aş vrea să ştiu care este procentul poliţiştilor corupţi, incompetenţi. Au fost atâtea cazuri de poliţişti care făceau contrabandă, care erau corupţi. Am metri cubi de dosare. Câţi dintre aceşti poliţişti sunt corupţi? 1 sau 10 la sută?”,
s-a întrebat Luis Lazarus la WOWbiz. 

 

 

 

 

”Trebuie să cadă nişte capete. Iar cele care vor veni vor fi sub lupă. De către clasa politică, de către noi, media, de către poliţie. A apărut proiectul pentru castrare. Dar eu nu sunt de acord cu buna purtare. Cine se poartă bine în puşcărie nu mă interesează. Pe mine mă interesează ce face când e liber. Dacă furi şi ai bani ai cele mai mari şanse să nu faci puşcărie şi să ne sfidezi. Dar nu e corect. Păi nu te supui aceloraşi reguli?”, s-a mai întrebat jurnalistul. 
 
”Am vorbit cu surse din Poliţie, am vorbit şi cu tânăra din imagini şi am asigurat-o că el e. Pentru că mi-au spus surse că dosarul a fost ţinut în sertare. Fetiţa cealaltă are acum 22 de ani şi e la fel de timorată, pentru că nimeni n-a căutat-o, nimeni nu i-a spus nimic.”, a mai declarat Luis Lazarus, în direct, la WOWbiz
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Profilul psihologic al politistul pedofil. "Juca mai multe roluri. Cea mai intunecata parte fata si-o arata in preajma copiilor”

Amanunte despre familia lui Eugen Stan, politistul pedofil! “Pacat! Are parinti minunati”

Victima din 2009 a politistului pedofil, declaratii despre agresiune! Avea 14 ani, dar isi aminteste totul la perfectie: "Era zi, am intrat in bloc, dansul dupa mine, la...

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies