Victima lui Carmen Paunescu merge in concedii pe banda rulanta! Silvia a fost mereu ajutata financiar de sotia poetului, care i-a omorat toata familia!

Carmen Paunescu, autoarea tragicului accident de masina din 2004, in urma caruia au murit trei oameni, a sprijinit-o financiar pe Silvia, singura supravietuitoare a carnagiului de pe sosea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereSilvia si Carmen Paunescu au devenit foarte apropiate dupa accidentIn vara lui 2004, Carmen, sotia lui Adrian Paunescu, provoca un accident groaznic la cativa kilometri de Craiova, in urma caruia au decedat sotii Burlan, Marin si Ileana, si Laura, una dintre fiicele lor. Celalalt copil, Silvia, a supravietuit miraculos, iar Carmen Paunescu, cea care i-a ucis familia, a ajutat-o financiar, inclusiv atunci cand s-a maritat. fara descriereSe pare ca Silvia, care acum este casnica si are doi copii cu Sorin, beneficiaza in continuare de sprijinul financiar al lui Carmen Paunescu, permitandu-si mai multe vacante. Ea a si realizat mai multe fotografii in aceasta vara, in Spania, la Valencia, in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, si in tara, la Poiana Brasov, alaturi de sot si cativa prieteni de familie.fara descrierefara descrierefara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate