Victima lui Mario Iorgulescu din 2016, acuzată de trafic de droguri! Tânărul bătut cu ciocanul de șnițele a recunoscut la DIICOT că vindea stupefiante încă de acum 3 ani

Tânărul bătut și sechestrat de Mario Iorgulescu în 2016 a ajuns este acuzat acum de trafic de droguri de mare risc și riscă închisoarea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Tânărul care l-a acuzat în 2016 pe Mario Iorgulescu și pe frații Kalu că l-au sechestrat și bătut, a ajuns el însuși în fața procurorilor, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. V.D.I. și-a recunoscut fapta și a încercat să cadă la un acord cu procurorii în schimbul unei pedepse mai mici, însă respectivul acord a fost respins de instanță. Pe 25 septembrie, Curtea de Apel București a respins defitiv sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției, tânărul a fost citat la Spitalul Clinic Colentina, acolo unde se afla internat.

V.D.I. a ajuns în atenția DIICOT după ce în iulie 2016 a vândut 0,58 grame pulbere care conținea cocaină în ameste cu penacetină și benzocaină în schimbul sumei de 450 lei către un agent sub acoperire. Conform rechizitoriului, acesta a procurat în 2018 o cantitate de 60 de comprimate dintr-un medicament din familia benzodiazepinelor (se poate găsi în farmacie cu prescripție medicală) și care ulterior i-a fost livrată unui alt tânăr. În fine, la percheziția domiciliară a procurorilor, la domiciliul victimei lui Mario au fost găsite 01,2 grame cannabis în vederea consumului propriu.

Mario Iorgulescu a fost găsit nevinovat de instanță în cazul sechestrării

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Tânărul a fost denunțat de un prieten și a fost filat de DIICOT o perioadă destul de lungă. El a fost pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu.

Citeste si: Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport: „Erau varză și nu te puteai înțelege cu ei. Se puteau ține pe picioare, dar erau băuți!” A fost implicat şi pilotul preferat al lui Iohannis! Când s-a întâmplat totul

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost scârbit de România, pentru că a fost părăsit de prieteni: „În țară ce pot să fac? Nu mai vreau să trăiesc o viață falsă! M-am săturat să fiu oaia din turmă”

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I. Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore. Ulterior, acesta a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea. Victima a spus în proces că banii (500 euro) erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca acesta să-și găsească o locuință cu chirie, după o ceartă cu tatăl lui. În primă fază, Mario a fost achitat însă complicii acestuia s-au ales cu condamnări cu executare. Apelul se judecă acum la Curtea de Apel București.

Citeste si: Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Mario Iorgulescu a produs un accident la începutul acestei luni, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. Fiul șefului LPF se afla sub influența drogurilor în momentul accidentului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate