Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”

Nu ratați ediția de duminică, 12 decembrie, a emisiunii moderate de Denise Rifai!

Autor: Madalina Kovacs

Victor Ciorbea, celebrul om politic roman, este invitatul ediției de duminică, 12 decembrie, al emisiunii “40  de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.Fost premier al României și fost avocat al poporului, Victor Ciorbea va da curs tirului de întrebări pe care jurnalista Denise Rifai.

De profesie jurist, politicianul a lucrat ca magistrat în perioada comunismului, a fost profesor universitar și are un doctorat în drept economic.

Imediat după Revoluția din ‘89 Victor Ciorbea a devenit unul dintre liderii Sindicatelor Române și a gestionat patrimoniul moștenit al sindicatelor din perioada comunistă.

În anul 1996 a fost ales primar al Capitalei, dar a părăsit funcția după șase luni de mandat, devenind Prim-ministru. În anul 2012 a fost ales Senator în Parlamentul României, funcție pe care a deținut-o timp de doi ani, pentru ca apoi să fie ales Avocat al Poporului. În plan personal, Victor Ciorbea este căsătorit de 44 de ani, are o fiică și doi nepoți.

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

  “Ce ați făcut ca premier pentru copiii care învață la lumânare?”, “Ați amanetat România la FMI?”, “Ați fost Avocatul Poporului sau al PSD?”, “L-ați trădat pe Corneliu Coposu?”, “De ce sunteți arogant cu presa?”, “V-ați meritat salariul de parlamentar?”, “Sunteți dator vândut băncilor?”, “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care fostul premier al României, Victor Ciorbea, va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies