Victor Ciutacu, despre scandalul Bendeac-Badea: "Mircea şi cu Gâdea sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Mihai" - Afla de ce

Prezentatorul tv considera ca intreaga vina pentru atitudinea pe care Bendeac o are acum se datoreaza lui Mircea Badea si Gadea care l-au adus pe Mihai Bendeac in trustul din care fac toti parte.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea şi cu Gâdea, ei doi sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus în Antenă să câştige banii ăia mulţi pe care se laudă parvenitul că-i câştigă de fiecare dată când scrie câte un text scremut în care se dă victima cenzurii, ei au organizat primirea lui princiară şi promovarea în emisiunile lor a unui personaj cu umor de autobază. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covârşitoare, rezultatul realităţii de necontestat că ei i-au deschis larg uşa. Da, Mircea şi Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-aţi făcut, dar măcar aerisiţi incinta după el!", a scris Ciutacu pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate