Victor Pițurcă a fost dat în judecată de vecinii din bloc! Cer o poală cu bani

Fostul selecționer, Victor Pițurcă, s-a ”trezit” cu vecinii pe cap! A fost trimis în judecată chiar de ei!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Victor Pițurcă, fostul selecționer, are un ”scandal” cu vecinii din bloc! Pare-se că aceștia l-au acționat în judecată pentru 6000 de euro. Totul pornește de la un imobil din zona Televiziunii, imobil pe care l-a cumpărat în urmă cu 25 de ani, cu suma exorbitantă, pe acea vreme, de 200.000 de dolari.

Citeste si: Maurice Munteanu și-a ieșit din pepeni! A pus la zid o concurentă în gala ”Bravo, ai stil!”: ”Zi merci că nu ți-am dat zero”

Citeste si: Imagini, în premieră, din casa Ioanei Tufaru! Uite în ce condiţii îşi creşte femeia copilul! Te aşteptai la aşa ceva? EXCLUSIV!

Citeste si: Declarație șoc la Puterea dragostei! "Ricardo este un obsedat sexual"! Hamude a aruncat bomba și a justificat afirmația EXCLUSIV

Victor Pițurcă și-a investit în anul 1995 foarte mulți bani în locuința respectivă, de pe strada Popa Savu, aproape de Televiziune. El cumpărase tot etajul al doilea al blocului. Însă, după atâția ani, fostul selecționer s-a „trezit” cu o mega-plângere din partea vecinilor. Astfel, conform Cancan, Asociația de Proprietari Popa Savu 77 a făcut o plângere la Judecătoria Sectorului 1, prin care îi cere lui Pițurcă suma de 28.529,08 lei, aproximativ 6.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: