Victor Piturca, dorit antrenor la formatia saudita Al Ittihad! Insa arabii au mari probleme cu banii!

Arabii care il vor pe Piturca ar putea avea mari probleme cu banii!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Gruparea din Jeddah se confrunta cu mari probleme financiare si nu putini sunt cei care se indoiesc ca antrenorul roman va fi convins sa semneze.

Jurnalistii din Arabia Saudita scriu ca aducerea lui Piturca la Jeddah i-ar costa pe cei de la Al Ittihad aproximativ patru milioane de euro, insa clubul nu dispune de aceasta suma.

Presedintele Ibrahim al-Balawi ar fi dispus sa acopere o buna parte a banilor pentru Piturca, insa pentru aducerea selectionerului Romaniei ar fi nevoie si de contributia membrilor onorifici. Iar acestia nu sunt dispusi sa se implice.
Mai mult, presa saudita anunta ca salariile de la Al Ittihad n-au mai fost platite de patru luni, jucatorii si ceilalti angajati fiind extrem de nemultumiti.

In aceste conditii, este foarte de greu de crezut ca Piturca va fi convins sa semneze cu gruparea saudita. Presa araba a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Victor Piturca si-a dat acodrul pentru a antrena formatia Al Ittihad Jeddah.
Selectionerul ar urma sa isi dea demisia de la nationala Romaniei dupa meciul cu Grecia, din preliminariile Euro 2016, pentru a merge in Arabia Saudita.

Contractul pe care Piturca il are cu FRF expira in toamna anului viitor, la finalul preliminariilor pentru Euro 2016, obiectivul acestuia fiind calificarea la turneul final. In aceasta intelegere exista si o clauza potrivit careia antrenorul sau Federatia trebuie sa achite despagubiri importante, in valoare de jumatate de milion de euro, daca opteaza pentru rezilierea unilaterala a contractului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate