Victor Piturca il ameninta pe Mitica Dragomir: "Daca continua sa ma critice, atunci nu o sa-l mai suporte nimeni. N-o sa mai vina in avionul nationalei"

Victor Piturca i-a raspuns lui Dumitru Dragomir prin intermediul Dolce Sport, dupa ce seful LPF l-a criticat pe seama raportului de sfarsit de an.

Distribuie pe:

fara descriere

"În contractul meu se stipuleaza foarte clar ca nu am de ce sa raspund in fata Comitetului Executiv, dar o voi face daca este o problema serioasa. Eu am facut un raport pe care l-am predat lui Mircea Sandu, dar el a insistat sa fie prezent si cineva din staff-ul echipei. Asa ca i-am trimis pe secunzi. Dragomir cauta nod in papura. Colaboratorii mei mi-au spus ca a fost nemultumit de un anumit punct din raport, ca nivelul campionatului nostru e foarte slab. Pe el asta l-a deranjat cel mai tare. Mi-a reprosat la un moment dat ca nu as fi fost de acord sa vina cu avionul la turneul final din Elvetia. Nu este adevarat! Adevarul e ca a avut o altercatie cu Ionut Lupescu, iar Lupescu a spus ca nu va mai face deplasarea in Elvetia daca Dragomir vine cu noi. Mai e mult pana la urmatorul meci al nationalei, dar daca se comporta la fel, atunci nu o sa-l mai suporte nimeni. Atunci nu-l va mai vrea nimeni pe langa echipa nationala, nu-l mai luam cu noi", a spus Piturca la Dolce Sport.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate