Victor Piturca nu i-a menajat pe tricolori dupa ratarea calificarii la Mondial! Vezi cum ii critica pe fotbalisti

Dupe meciul de marti, selectionerul Victor Piturca a vorbit despre ratarea calificarii la Cupa Mondiala si a pus la zid aproape jumatate dintre titulari. Apeland la critici individuale, Piturca a explicat pas cu pas cum am ratat calificarea.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereJucatorii sunt vinovati pentru ratarea calificarii, sustine Victor Piturca. Selectionerul afirma ca Razvan Rat, Dorin Goian si Razvan Cocis au cea mai mare parte de vina, dar nici Tanase si Stancu nu au scapat de critici.
"La al doilea gol pe care l-am luat la Atena, Cocis are o atitudine superficiala si-l lasa pe Samaras sa treaca de el mult prea usor. Apoi, Tanase nu a stat unde trebuie. Am si avut o discutie pe tema asta cu el. In loc sa coboare cu Torosidis, el sta si priveste. Iar Rat? Uitati-va cum sta Rat la ofsaid. Il scoate din ofsaid pe Salpingidis. In primul rand, Rat nici nu trebuia sa fie acolo, el trebuie sa faca marcaj la Salpingidis din prima faza, pentru ca asta am discutat", a declarat Victor Piturca la Dolce Sport. Apoi, Piturca s-a referit si la golul pe care nationala Romaniei l-a primit la Bucuresti. Totusi, Piturca nu l-a gasit responsabil pe fundasul dreapta Alexandru Matel, care l-a scos din ofsaid pe Mitroglou. "Toata faza a pornit de la o minge pierduta de Bogdan Stancu. Era unu contra unu cu un adversar, trebuia sa dea o pasa simpla, dar a trimis inapoi direct la greci! Apoi, e inadmisibil ce-au facut Goian si Rat. Au iesit la ofsaid cand au vazut ca mai au un coleg cu ei. Rat era prea departe de faza, nu acolo era locul lui", a tunat Piturca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate